Voor het verwerken van dit webformulier heeft de gemeente Heeze-Leende een aantal (persoons)gegevens nodig. Deze persoonsgegevens krijgen we via dit formulier. Wij vinden het belangrijk dat wij op een veilige en vertrouwelijke manier met uw persoonsgegevens om gaan. Wij verwerken uw gegevens uitsluitend voor het doel waarvoor u ze aan ons verstrekt.
Door het verzenden van dit webformulier geeft u de gemeente Heeze-Leende toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken. Meer informatie over privacy vindt u op onze website.

Welkom en gefeliciteerd met het voornemen van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap. Via deze pagina kunt u online een melding doen. 

Online melden voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap 
Voor een onlinemelding heeft u onderstaande zaken nodig: 

  • DigiD inlogcode.
  • Ingescande identiteitskaart of paspoort van uzelf en van uw partner
  • Ingescande identiteitskaart of paspoort van de getuigen (minimaal 2 en maximaal 4)
  • Ideal inloggegevens voor het betalen van de gemeentelijke legeskosten. (De kosten voor de externe locatie zijn hierin niet opgenomen. Heeft u vragen over deze kosten? Informeer hierover bij de locatie zelf).  

Locaties en trouwambtenaren
Voordat u begint met de online melding van uw voorgenomen huwelijk of geregistreerd partnerschap kunt u alvast kijken naar de beschikbaarheid van diverse locaties en trouw ambtenaren. Dit doet u door op onderstaande buttons te klikken. Tijdens de online melding kunt u uw voorkeur doorgeven. Wij doen ons best om hier rekening mee te houden.

Let op:

  • Uw melding is pas definitief als u schriftelijke bevestiging hiervan heeft ontvangen van de gemeente Heeze-Leende.
  • Maakt u gebruik van één van onze externe locaties voor de voltrekking van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap? Legt u dan eerst bij de locatie zelf de datum vast voordat u de melding doet.
  • Wilt u de voltrekking van uw huwelijk of geregistreerd partnerschap in de Raadzaal van het gemeentehuis laten plaatsvinden? Dan kunt u direct starten met de online melding.

Oriëntatie

Hieronder ziet u onze ambtenaren en trouwlocaties. Door te klikken op een naam uit de lijst kunt u meer informatie bekijken. Door te klikken op het sterretje voegt u deze toe aan uw favorieten. Bij beschikbaarheid ziet u daarna een lijst met al uw favorieten. Alles wat u hier kiest zal bij uw aanvraag al ingevuld zijn.

U kunt maximaal 12 maanden in de toekomst plannen.

Kies een locatie, ambtenaar of beschikbaarheid
Starten